Art i Flor - Rupià, Girona

Dirección: C/Sobrevila nº 22, 17131 Rupià, Girona, España.
Teléfono: 639368933.
Página web: artiflor.es.
Especialidades: Floristería.
Otros datos de interés: Entrega a domicilio, Compras en tienda, Entrega el mismo día, Entrada accesible para personas en silla de ruedas, Estacionamiento accesible para personas en silla de ruedas, Tarjetas de crédito.
Opiniones: Esta empresa tiene 15 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de Art i Flor

Art i Flor C/Sobrevila nº 22, 17131 Rupià, Girona, España

Horario de Art i Flor

  • Lunes: 7 a.m.–8 p.m.
  • Martes: 7 a.m.–8 p.m.
  • Miércoles: 7 a.m.–8 p.m.
  • Jueves: 7 a.m.–8 p.m.
  • Viernes: 7 a.m.–8 p.m.
  • Sábado: 7 a.m.–8 p.m.
  • Domingo: Cerrado

Si estás buscando una floristería de confianza en la provincia de Girona, Art i Flor es la elección perfecta para ti. Ubicada en la C/Sobrevila nº 22, 17131 Rupià, Girona, España, esta floristería se destaca por su excelente servicio y calidad en sus productos.

Con un teléfono de contacto fácilmente accesible: 639368933, y una página web completa: artiflor.es, Art i Flor ofrece una amplia gama de especialidades florales para satisfacer todas tus necesidades.

Entre los servicios que brinda esta floristería se destacan la entrega a domicilio, la posibilidad de realizar compras en tienda, la opción de entrega el mismo día y la facilidad de acceso para personas en silla de ruedas, con entrada y estacionamiento accesible. Además, aceptan tarjetas de crédito para mayor comodidad de sus clientes.

Con una opinión media de 5/5 basada en 15 valoraciones en Google My Business, Art i Flor se destaca por su excelente atención al cliente, calidad de sus productos y servicios personalizados. Es el lugar ideal para encontrar el regalo floral perfecto para cualquier ocasión.

Opiniones de Art i Flor

Art i Flor - Rupià, Girona
Jackys journey
5/5

Lourdes es un amor

Art i Flor - Rupià, Girona
Manuel Casana
5/5

La mejor florista de girona

Art i Flor - Rupià, Girona
Cristina Masferrer
5/5

Les he trucat aquest matí, necessitava un ram blanc per una amiga que ha perdut el seu pare i al migdia ja estava fet. Abans de portar-lo, m'han enviat una foto i és un ram preciós. Mil gràcies per la delicadesa i el tracte rebut.

Art i Flor - Rupià, Girona
Marina Morell
5/5

Encara no tinc el ram, però volia compartir amb vosaltres l’experiència. He trucat per preguntar preus de ram de núvia i m’ha atès la Lourdes. No només ha estat transparent amb els preus, sinó que a més m’ha assessorat i m’ha tractat tant bé que ja he deixat la cita reservada per anar a parlar amb ells de les flors que durà el meu ram. Estic molt il.lusionada. Cal reconéixer els negocis locals i els professionals que et tracten com ells m’han tractat. Amb moltes ganes de conéixer-vos en persona. Molt agraïda, i fins aviat!

Art i Flor - Rupià, Girona
Órla Domínguez-Tumulty
5/5

We used Art i Flor for our recent wedding in Palamós, Catalunya and we couldn’t be happier with the service provided. Lourdes and her team were very kind, professional and attentive to our needs. We had the opportunity to meet with Lourdes to go through our vision for the wedding and she took note of everything. We were so happy with the final result — the flowers were absolutely beautifully put together and exceeded all of our expectations. We highly
recommend Art i Flor for any special occasion - you won’t be disappointed!

Art i Flor - Rupià, Girona
Laura Llobet Mitjavila
5/5

Vaig fer tota la decoració floral del meu casament amb la Lourdes i només puc recomanar-la amb els ulls tancats! Increïble la feina que fa, el gust que té i com va captar al segon els meus gustos. Va fer tot i més per fer les coses fàcils. Gràcies!!

Art i Flor - Rupià, Girona
Irene Deulofeu Martínez
5/5

Lourdes super professional i atenta. Ens va encantar el seu tracte. Les flors eren exactament les que voliem, va saber plasmar a la perfecció tots els detalls. Molt contents del resultat i de descobrir una empresa tant maca i propers.

Art i Flor - Rupià, Girona
Anna Thomas Blanco
5/5

La millor floresisteria del món mundial i les millors professionals!! Fan els teus somins realitat i són amor pur!

Subir